Over Brenda

Hi, wat fijn je te ontmoeten!

Mijn naam is Brenda van den Berg en woon met mijn 17-jarige zoon Lorenzo, zes fantastische katten en Wall.E (de Robotstofzuiger ) in het mooie ’s-Gravenzande (Westland). In mijn praktijk in Monster werk ik als psychosociaal therapeut en mental coach en zet ik mensen terug in hun kracht! Daarnaast werk ik als ambulant begeleider in de jeugdzorg.

Na een jarenlange loopbaan in de commerciële sector, werd ik getroffen door een burn-out. Steeds meer werd ik mij ervan bewust dat ik het roer definitief moest omgooien. Maar hoe deed ik dat? Na een lange worsteling en hulpverleningstraject vond ik uiteindelijk antwoorden in het alternatieve circuit. En dat resulteerde in een carrière switch naar de welzijnssector. Ik volgde een studie toegepaste psychologie en startte met vrijwilligerswerk in de zorg. Wat een verademing!

“Learning is the evolution of the mind’ – een belangrijke quote voor mij. Ik wil blijven leren en up-to-date blijven.

Praktijk Empowerr: voor innerlijke groei

Het resultaat? Een warme en energieke persoonlijkheid die graag haar steentje bijdraagt om mensen in hun kracht te zetten. Sinds 2014 ben ik allround coach en sinds 2020 de trotse eigenaresse van een eigen praktijk. Een absolute droom! In mijn praktijk hanteer ik een unieke holistische aanpak waarbij jij en je fysieke, psychische en spirituele kwaliteiten centraal staan. Dankzij de inzichten die ik je aanreik, ontdek je de meerwaarde van je innerlijk leven. Bovendien ga je veel beter om met sociale en psychische problemen zoals angst, stress en burn-out achtige klachten. En dat maakt van jou een gelukkiger mens!

De libelle in mijn praktijklogo staat voor nieuwe kansen. Maar ook symboliseert het spirituele groei en positiviteit. En dat allemaal dankzij de speelse aanpak van Praktijk Empowerr die jou in je kracht zet! Door op een andere manier naar jezelf te kijken, is een ware transformatie mogelijk. Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen, want met de hulp van een toegankelijke en invoelende therapeut heb je een klankbord altijd binnen handbereik. En dat is precies waarom je bij mij je hulpvraag neerlegt.

Wil je weer lekker in je vel zitten? Raak je continu overmand door emoties? Wil je dolgraag veranderen, maar heb je geen idee hoe? Laten we dan vooral samen uitzoeken waar en waarom je vastloopt en hoe je het tij kan keren. Je kan altijd rekenen op een holistische en positieve aanpak. Dankzij mijn inspiratie en inzichten kom je weer terug in je zielskracht. Uiteraard op zo’n manier dat het goed voelt en past bij wie je bent. Want die ‘klik’ vind ik als coach superbelangrijk!

Maak een afspraak

Heeft dit je interesse gewekt en wil je een afspraak inplannen? Je bent welkom in mijn praktijk in Monster of op aanvraag bij jou thuis of op een andere locatie. Sessies stem ik zoveel mogelijk af op je wensen. Kortom: vind het plezier in je leven terug dankzij de unieke aanpak van Praktijk Empowerr!
Ben je nieuwsgierig naar wat ik zoal doe? Snuffel gerust rond op de website en ontdek mijn kleurrijke toolbox.

Stuur je me snel een berichtje voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek?

Warme groet,

Scroll naar boven